Na het succes van 2016 en 2017 krijgt De Tent van Bell dit jaar een spectaculair vervolg. En ook dit jaar zijn wij weer de huis cateraar! Leta Bell is drie avonden uw gastvrouw in De Tent van Bell waarin ze een top orkest, culinair genot, dans, zang en acteren laat samensmelten in een unieke beleving. Alles komt dus bij elkaar op 24, 25 en 26 mei in de spiegeltent voor het Limburgs Museum.

Vorig jaar maakte acteur en zanger Huub Stapel zijn opwachting in De Tent. Na afloop van de voorstellingen was het Huub zijn idee om in 2018 terug te keren onder één voorwaarde: samen met de anderen. En zo is het dat naast gastvrouw Leta Bell ook in 2018 Huub Stapel, Suzan Seegers en Robert Bouten op het podium staan.

Dit jaar krijgen Leta, Huub, Suzan en Robert opnieuw bezoek in De Tent van Bell. Niemand minder dan Dennie Christian is de special guest. Dennie maakte zijn Duitse TV-debuut in december 1974 bij de ZDF-Hitparade, in februari 1975 stond hij daar met “Rosamunde” op de 1ste plaats. Een paar jaar later scoorde hij een enorme hit in Nederland met de “de Marsupilami- song” met het overbekende Hoeba Hoeba Hoeba Hop. In 1983 volgde hij Freddy Quinn op als presentator van het populaire Schlagerfestival. Vorig jaar nog straalde Dennie in het tv programma De Beste Zangers van Nederland en was hij te gast in het tv programma LEF! van Sef Thissen.

De Tent van Bell is een co-productie met Theater de Maaspoort en in samenwerking met Toneelgroep Maastricht. Dat betekent dat niemand minder dan Servé Hermans, regisseur en artistiek leider van Toneelgroep Maastricht de regie van De Tent van Bell gaat verzorgen. Vaste schrijver van Toneelgroep Maastricht, Frans Pollux, draagt zorg voor het verhaal.

In ‘De Tent van Bell’ geniet u tijdens een avondvullend diner verzorgd door ExcellenZ Catering en Events van de magie van het theater. Dit alles onder begeleiding van een 20-koppig orkest onder leiding van Maurice Luttikhuis. Beleef het mee op 24, 25 en 26 mei.

RESERVEER HIER UW KAARTEN:
– 24 mei 2018: De Maaspoort
– 25 mei 2018: De Maaspoort
– 26 mei 2018: De Maaspoort