Het nieuwe jaar is begonnen en de eerste maand is voorbij gevlogen! We hebben alweer wat mooie feestjes mogen verzorgen bij LimianZ. Zo hadden we 2 keer een 80s/90s themafeest waarbij ALLES terug ging in de tijd. Van muziek tot aan de decoratie, aan alles was gedacht! Niet alleen de gasten, maar ook onze collega’s stonden te shinen in een gepaste 80s/90s outfit! Zweetbandjes, neon-kleuren, beenwarmers en noem maar op! We bedanken graag de Hermans Groep en REHA Viersen voor hun vertrouwen in ons en mochten hele leuke, enthousiaste en positieve reacties van ze ontvangen na afloop van de feestjes!

Naast deze 2 leuke feestjes hadden we ook de eer om de 85e verjaardag van Markenstein en de familiedag van Flextronics te verzorgen bij LimianZ. De familiedag was een geslaagde dag voor jong en oud. Een springkussen, poffertjeskraam, knutselhoek… De kinderen hebben zich geen moment verveeld!

Januari is natuurlijk ook de maand van de nieuwjaarsborrels. TCT en Geodis vierden de start van het nieuwe jaar  bij Limianz. Onder het genot van een hapje en drankje begonnen ze het nieuwe jaar goed!

Al met al een mooi begin van 2019 voor LimianZ! En met veel enthousiasme gaan we weer verder, op naar de volgende uitdagingen!