Een maand geleden waren wij met TOF Dineren cateringpartner bij VVV-Venlo Netwerk. Ons team was trots om TOF dineren hier podium te mogen geven. Onze “showgirls” zorgden voor grote ogen, openvallende monden en verbazingwekkende gezichten bij het publiek! Oester, tartaar van coquille, runderbiefstukje… De gasten werden verwend met overheerlijke hapjes bereid door onze TOFfe koks. 

Organiseer jij binnenkort zelf een evenement waarbij je écht indruk wil maken? Onze showgirls zorgen voor een onvergetelijke indruk bij jouw gasten. Kies zelf met welke hapjes de dames rond mogen gaan, van eenvoudige tot luxe hapjes: alles kan.

Het combineren van food met entertainment wordt steeds populairder. Wij geven graag antwoord op deze vraag door onze showgirls in te zetten tijdens evenementen. Deze dames kunnen volledig in jouw (huis)stijl worden opgemaakt, bijvoorbeeld jouw bedrijfslogo met bodypaint op de dames verwerken, hoe origineel is dat?! Zo maak je pas écht indruk op jouw zakenrelaties of potentiële klanten. Meer informatie vind je op www.excellenz-catering.nl/creatief-promoten of neem contact op via info@excellenz-group.nl – 077 352 34 06.