Out of the box, even alle kaders loslaten: dat is ons doel bij TOF. Naast ExcellenZ Catering & Events en eventlocatie LimianZ behoort nu ook TOF Dineren tot één van onze labels. In een samenleving waar tegenwoordig de mobiele telefoon een grote rol speelt en een face-to-face gesprek een steeds kleinere rol speelt. Met een onbekende praten in de bus was vroeger bijvoorbeeld heel normaal, nu kijken we alleen nog op onze kleine smartphone schermpje en het liefst nog met oordopjes in. Met TOF willen we dit patroon doorbreken. Het gesprek aangaan met een vreemde kan juist zoveel voldoening en mooie momenten opleveren. TOF is het bewijs hiervoor. Aan een TOF tafel is plaats voor 10 personen. We ontvangen regelmatig reserveringen voor een klein aantal personen en deze worden dus bij elkaar aan tafel gezet (geen zorgen, jij zit naast of tegenover diegene met wie je gereserveerd hebt). Elke keer weer krijgen we uitsluitend enthousiaste reacties terug. Waar sommige gasten op het begin enigzins huiverig waren om met vreemden aan tafel te zitten, zijn ze op het einde juist vrienden geworden! En daar doen we het voor…

Dit is niet het enige wat we met TOF willen bereiken. De combinatie van food en entertainment wordt steeds populairder en ook wij zagen hier enorm veel mogelijkheden in. Door ons label “ExcellenZ Catering & Events” hebben we al vaak mooie evenementen mogen verzorgen. Toch zijn we hierbij altijd gebonden aan een budget of bepaalde wensen. TOF geeft ons de mogelijkheid om een compleet eigen en creatieve invulling te geven. Out of the box, geen lijnen maar golven: eens even helemaal anders.

Je lichaam wordt geprikkeld door verschillende factoren om je heen. Ons doel is om al je zintuigen (meerdere keren) te laten prikkelen bij een TOF beleving. Verschillende elementen roepen deze prikkels en emoties op. Om te beginnen werken we met muziek. Muziek is een manier op gevoelens te uiten maar ook om gevoelens op te wekken. Alle muziek tijdens de TOF beleving is met zorg uitgezocht en past bij de specifieke gang. Daarnaast werken we met video’s. “1 beeld zegt meer dan 1000 woorden” en bij iedereen zal een bepaald beeld of video anders binnenkomen en andere emoties opwekken. Maar ook de video’s zijn met veel aandacht uitgekozen bij een bepaalde gang.

Ook special effects spelen een rol in de totaalbeleving. De combinatie van muziek, beeld en special effects zorgen voor een enorme dosis aan entertainment. Maar het is natuurlijk geen restaurantconcept zonder eten en drinken. Het entertainment wordt gecombineerd met een 7-gangen diner waarbij elke gang een totaal andere invulling heeft gekregen. Net als het entertainment zijn ook de gerechten en wijnen / speciaalbieren ook per gang met veel zorg en aandacht uitgekozen. De wijn / speciaalbier sluit aan op je het gerecht. Daarnaast is ook het gerecht uitgekozen naar aanleiding van de bepaalde gang.

Om het gevoel van entertainment te versterken en je nog meer te prikkelen is er per gang één bijzonder moment: op dit moment rolt namelijk de tafel uit de keuken. Om het “normale” restaurant te doorbreken werken wij met een rollend tafelblad. Dit schuift eenvoudig de keuken in en uit. Op deze manier kunnen wij elke gang dus compleet anders laten beleven. Is er een gang voorbij? Dan rolt de tafel terug de keuken in en bouwen wij deze weer helemaal tot een compleet nieuwe gang! Totaal verschillend van de vorige gang en ook niet te vergelijken met de gangen die nog komen. Elke nieuwe gang is een compleet nieuw feestje!

Voor meer informatie of om te reserveren ga je naar www.tofdineren.nl