Kunnen wij je helpen? Bel ons gerust!

Afscheid

Een mooi afscheid

Steeds vaker wordt ervoor gekozen een uitvaart op locatie plaats te laten vinden. Waarom niet op een vertrouwde plek afscheid van iemand nemen? In de eigen tuin of juist in het bedrijf of de instelling waar zoveel fijne jaren zijn doorgebracht? Er kan zoveel meer. ExcellenZ Quality Catering wil in deze moeilijke dagen graag een betrouwbare partner zijn. Iedere locatie toveren wij om in een stemmige plek om afscheid te nemen. De totale inrichting, de koffie en thee, de catering die gewenst worden: wij nemen het voor onze rekening. Wij onderhouden prima relaties met andere professionals in de wereld van afscheid nemen. Ook tijdens de moeilijke momenten van het leven willen wij de helpende hand toesteken.

Klik op de onderstaande knop voor meer informatie en een prijsoverzicht van onze afscheidsdiensten en koffietafelmogelijkheden of neem direct contact met ons op.

Onze partner uitvaartverzorgers
Wij werken samen met uitvaartverzorgers waarvan wij weten dat ze staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid in haar totale dienstverlening. Elke uitvaartverzorger heeft haar eigen specifieke karakter eigenschappen en kwaliteiten maar bij elk van deze partijen ben je in goede handen voor een waardig afscheid. Klik op het logo voor meer informatie van de uitvaartverzorger om zelf te ervaren wie het beste bij jouw past!

Our customer support team is here to answer your questions. Ask us anything!