Voorjaarsactie Buffetten

Voorjaarsactie: alle buffetten incl. bezorging voor maar €16,00 p.p.*!

Organiseer jij binnenkort een viering, vergadering of een andere bijeenkomst en ben je nog op zoek naar een cateraar voor een buffet? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Alle buffetten uit ons reguliere assortiment nu voor maar € 16,00 ex btw p.p. inclusief borden, bestek, afwas en transport!

Wil je uitbreiden met drank? Vraag dan naar de meerprijzen.

Benoem kortingscode “BUFFET” in jouw aanvraag voor deze toffe actie! Bekijk hier onze reguliere buffetten.

*Binnen een straal van 35 km vanuit centrum Venlo met een minimale besteding van €150,00 ex. BTW. Actie geldig t/m 31 maart 2020.

Klik op onderstaande button om ons contactformulier in te vullen of neem contact op via 077 352 34 06 / info@excellenz-group.nl 

Dé trend van dit moment? Foodtrucks!

Logisch ook, want hoe leuk is het om zo’n fantastisch wagentje in te zetten op jouw evenement! Een foodtruck kan zowel binnen als buiten staan, indien er genoeg ruimte is. Een buffet, allemaal kleine, lekkere hapjes, live cooking of toch gewoon liever friet met mayonaise in de foodtruck? Het kan allemaal! 

Een andere optie is een foodcontainer: een verplaatsbare zeecontainer met een mini-keuken er in. Hierin kunnen we hetzelfde bereiden, maar daarnaast kan er een bar en koelkast in worden geplaatst. Drankje bij je eten? Het kan tegelijk geserveerd worden!

Our customer support team is here to answer your questions. Ask us anything!