Voorjaarsactie Hapjesbox

Voorjaarsactie: hapjesbox met 4 verschillende hapjes p.p.*!

Organiseer jij binnenkort een viering, vergadering of een andere bijeenkomst en ben je nog op zoek naar een cateraar voor wat lekkere hapjes? Wij staan voor je klaar! Deze verrassende combinatiebox met 4 verschillende hapjes p.p. voor maar €7,00 ex. BTW. Dit bestaat uit een mix van vis, vega en vlees. Voor ieder wat wils!

*Min. aantal: 15 personen. Actie is geldig t/m 31 maart 2020.

Benoem kortingscode “HAPJES” in jouw aanvraag voor deze leuke hapjesactie!

Klik op onderstaande button om ons contactformulier in te vullen of neem contact op via 077 352 34 06 / info@excellenz-group.nl 

Dé trend van dit moment? Foodtrucks!

Logisch ook, want hoe leuk is het om zo’n fantastisch wagentje in te zetten op jouw evenement! Een foodtruck kan zowel binnen als buiten staan, indien er genoeg ruimte is. Een buffet, allemaal kleine, lekkere hapjes, live cooking of toch gewoon liever friet met mayonaise in de foodtruck? Het kan allemaal! 

Een andere optie is een foodcontainer: een verplaatsbare zeecontainer met een mini-keuken er in. Hierin kunnen we hetzelfde bereiden, maar daarnaast kan er een bar en koelkast in worden geplaatst. Drankje bij je eten? Het kan tegelijk geserveerd worden!