Kunnen wij je helpen? Bel ons gerust!

Over ons

Op zoek naar de glimlach

DROMEN MAAR

Van een gezellig familie-etentje aan huis tot een knallend bedrijfsfeest op locatie. Een bruiloft op jullie droomlocatie of een stemmige uitvaart in de eigen, zo vertrouwde tuin. Het kan allemaal. ExcellenZ Quality Catering zet dromen om in werkelijkheid. Vakmanschap en passie gaan daarbij hand in hand. Ieder event, op welke plek dan ook, krijgt onze volle aandacht. Vriendelijk personeel, catering om van te watertanden, een complete inrichting, wij draaien er de hand niet voor om. Iedere droom zetten wij om in werkelijkheid. Van een goed verzorgde brunch thuis tot aan een megafeest met toeters en bellen, alles kan. Geen uitdaging gaan we uit de weg, bij ons zijn dromen geen bedrog!

EN AAN DE SLAG

In een eerste gesprek brengen we je wensen en ideeën in beeld. Vervolgens gaan we aan de slag en leveren we maatwerk. Wie weet, doen we je ook verrassende ideeën aan de hand. Ieder feest, ieder event krijgt zijn eigen kleur, zijn eigen touch. Maak kennis met onze creativiteit en hang naar perfectie. Entertainment, heerlijk eten en drinken, de sfeer die helemaal bij jou past. ExcellenZ Quality Catering legt graag alle puzzelstukjes op de juiste plek. Blijf maar dromen en ontspannen uitzien naar het event. Wij nemen je met plezier alles uit handen. En tevreden? Dat zijn we pas als bij iedere gast een lach op het gezicht verschijnt. Mogen we ook op zoek gaan naar jouw glimlach?

Advies op maat? Wil je meer te weten komen over de mogelijkheden, heb je specifieke wensen of wil je graag een offerte naar aanleiding van een persoonlijk gesprek? Neem dan contact met ons op om jouw wensen te bespreken, of stel alvast je eigen offerte samen op onze website. Wij zijn te bereiken via telefoonnummer: 077-352 34 06 of via mail: info@excellenz-group.nl. Wij staan voor je klaar!

LimianZ Party & Eventcenter

Our customer support team is here to answer your questions. Ask us anything!